Innovatie

Bij New Media 2Day vinden we ICT leuk! Waarom? Omdat het zo dynamisch is. Continu worden we uitgedaagd nieuwe technologieën te adopteren en zo te vertalen dat ze voor jou meerwaarde in je bedrijf hebben. En af en toe stiekem omdat het een leuk ding is. We testen (soms meer spelen) als eerste met nieuwe producten zoals de Hololens van Microsoft, maar ook Internet of Things oplossingen als Streaming camera in ons Aquarium, Een plotter die bedrijfsnamen op de muur plot en ook weer verwijdert. Het leert ons waar wij onze kennis moeten opbouwen om ook morgen te kunnen helpen met innovatie ICT oplossingen die jouw bedrijf beter maken.

Onze aanpak

Veel winkelbedrijven deden goede zaken. Tot een aantal jaren geleden bleek dat online geen hype was maar een nieuwe realiteit. Een realiteit die veel winkeliers heeft gedwongen opnieuw naar hun business te kijken. Dit speelt niet alleen in de retail sector! ICT speelt altijd een belangrijke rol in nieuwe ontwikkelingen. Wij denken graag mee en laten zien welke nieuwe innovaties jouw bedrijf zouden kunnen helpen.

New Media 2Day

Onze kijk op werken met ICT

ICT is vaak complex en met veel jargon. Wij zien het als onze taak dit te vertalen in begrijpelijk Nederlands.

Iedere professional moet overal en altijd toegang hebben tot zijn (of haar) gegevens en daar optimaal mee kunnen werken op een veilige manier.

Hierin zitten een aantal elementen opgesloten. De data en infrastructuur, de werkplek, de benodigde kennis en de veiligheid.

IT Strategie en advies

IT Strategie en advies

In een workshop bespreken we met jou en de betrokkenen uit de organisatie jullie ambitie. Samen met jullie ontwikkelen we een ICT strategie om deze ambitie in te vullen.

De werkplek

De werkplek is veel meer dan het apparaat waarop je werkt. Waar je ook bent, wil je je data kunnen bereiken. Op een computer, een tablet op je telefoon. De kern van de werkplek is niet het apparaat maar de software. Wij hebben hier gekozen voor Microsoft 365. Dit geeft je de mogelijkheid om op al je apparaten met dezelfde, vertrouwde apps te werken en je data altijd en overal te kunnen benaderen.

Op de werkplek is veiligheid steeds belangrijker. Data op een USB stick, een verloren telefoon of iemand die je computer gebruikt, kan al leiden tot een veiligheidsincident of zelfs een datalek. Aandacht besteden aan de veiligheid betekent ook dat je zorgvuldig met de gegevens van je klanten omgaat. Met Microsoft 365 helpen we je je data te beschermen.

Vanuit je werkplek werk je samen met collega’s en externe relaties. Met Microsoft Teams richten we een samenwerkingsomgeving in om dit makkelijk te maken.

Ook communicatie moet naadloos aansluiten op je werkplek. Je wilt bereikbaar zijn, waar je ook werkt. Met de faciliteiten die je ook binnen je bedrijf ter beschikking hebt. Een vaste telefoon en/of alle functies op je mobiel, vanzelfsprekend compleet met het best passende abonnement.

Hardware

Hardware

Vanzelfsprekend leveren wij ook de benodigde hardware. O.a. Laptops, desktops, smartphones en netwerkapparatuur in combinatie met onze andere diensten.

Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft/Office 365 is de kern van al onze ICT oplossingen. Het is veel meer dan de traditionele Office app’s in de Cloud. Het is een platform waarin samenwerken, communiceren en veiligheid centraal staan. Net als het altijd en overal kunnen werken. New Media 2Day is een van de hoogst gecertificeerde Microsoft partners voor het MKB in Nederland.

Telefonie

Telefonie

Telefonie vertalen wij graag naar bereikbaarheid. Een combinatie van vaste telefonie, mobiel en communicatie via Teams zorgt ervoor dat je optimaal beschikbaar bent. Natuurlijk volledig geïntegreerd met je werkplek. Of deze nu thuis, onderweg of bij het bedrijf is. Telefonie is flexibel op en af te schalen als de situatie daarom vraagt.

Data en infrastructuur

Data is de kern van elke onderneming en van de medewerkers. Data moet dan ook daar worden opgeslagen waar het veilig is en altijd toegankelijk. Onze filosofie is data waar mogelijk altijd in de cloud op te slaan en daarbij kiezen voor een combinatie van Microsoft 365 (Teams), OneDrive en Azure. Er wordt op basis van jullie werkwijze een Om data extra veilig te stellen wordt altijd een back-up systeem toegepast waarmee continuïteit gewaarborgd is.

Ook telefonie wordt geboden vanuit de cloud. Hiermee behoort een telefooncentrale op je bedrijf tot het verleden.

Op je bedrijf richten we een lokaal draadloos netwerk in waarmee je snel en veilig toegang hebt tot de gegevens in de cloud. Er is een zeer beperkt aantal situaties waarbij een volledige overgang naar de cloud niet mogelijk is; daar zullen we een passende oplossing voor vinden.

Als de infrastructuur is ingericht, zullen we deze voor je beheren. Dit betekent dat de software van je apparaten up to date wordt gehouden, er op afstand gekeken wordt of alles goed werkt en support wordt geboden. Telefonisch en indien nodig op locatie.

Servers en netwerken

Servers en netwerken

Ook al werk je in de Cloud, je hebt op het bedrijf nog steeds een netwerk waarmee de apparaten de Cloud kunnen bereiken. Draadloos en/of bedraad, maar altijd veilig. Wij zorgen voor een snel en betrouwbaar netwerk.

Azure

Microsoft Azure

Azure is het Cloud platform van Microsoft voor Infrastructuur as a Service en Platform as a Service. Hét platform voor jouw server in de cloud en de basis voor beveiliging en applicaties in de cloud.

Back-up

Back-up

Ook in de beste ICT omgeving of in de Cloud, kan weleens iets mis gaan. Door cybercriminaliteit, een storing of een menselijke fout. Een backup is onmisbaar voor elk bedrijf. Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden.

De benodigde kennis en ondersteuning

Als je gebruik maakt van de cloud, vraagt dit ook een andere manier van werken. Om daar optimaal gebruik van te maken is het verstandig de medewerkers hiermee gedegen kennis te laten maken, zodat zij ook het meeste uit de nieuwe omgeving kunnen halen en gebruik kunnen maken van de nieuwe mogelijkheden. Die mogelijkheden worden ook regelmatig uitgebreid. We bieden dan ook op de persoon afgestemde programma’s aan om jou en je collega’s continu bij te scholen op de manier die bij jouw bedrijf past, kijk hiervoor ook eens bij ons zusje Business Productivity 2Day.

Je medewerkers en jijzelf worden daarnaast ook ondersteund als je vragen of problemen hebt. Onze helpdesk is beschikbaar tussen 08:00 en 18:00 uur. Voor de ondersteuning kan ook een maximale responstijd (SLA) worden afgesproken.

Ondersteuning

Ondersteuning

We helpen de gebruiker door hem op maat te leren hoe hij optimaal gebruik kan (blijven) maken van zijn werkplek. Onze helpdesk is van 08:00 tot 18:00 uur beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en oplossen van eventuele problemen.

Beheer

Beheer

Je bent steeds meer afhankelijk van je ICT omgeving. Storingen kun je niet gebruiken en als ze voorkomen, moeten ze snel worden verholpen. Wij bieden een compleet pakket beheerdiensten onder de naam NM2D Control waarmee wij de continuïteit van je ICT omgeving waarborgen.

Veiligheid

Met de toegenomen dreiging van cybercriminaliteit is het beschermen van je gegevens onontkoombaar. Het risico om door malware te worden getroffen is een serieus bedrijfsrisico. Wij bieden een breed portfolio van diensten die je helpen de risico’s te minimaliseren. Zo hanteren wij 3 beveiligingsniveaus: Het basis niveau waaronder het versleutelen van gegevens (encryptie), multi-factor authenticatie, automatische updates, back-ups en onderlinge afspraken behoren. Dit niveau is voor ons het minimale om een bedrijf verantwoord te kunnen runnen. De tweede laag voegt bescherming op gegevens niveau toe. Beperkte toegang tot documenten bijvoorbeeld, Op het 3e niveau worden ook jaarlijks testen uitgevoerd (door een onafhankelijke partij) om de veiligheid van systemen en medewerkers te testen, zodat deze verder kan worden geoptimaliseerd. Ook kan worden gevolgd of uw domeinen en mailadressen op het internet worden misbruikt en kijken we met jou hoe we je bedrijfsrisico’s kunnen verminderen.

Security

Security

De invoering van de AVG in 2018 heeft de lat voor dataveiligheid hoger gelegd. Dat is ook nodig om de steeds toenemende dreiging van cybercriminaliteit te kunnen adresseren. Veiligheid moet op de agenda van elk directieteam staan. Wij helpen je de juiste keuzes te maken. Op het gebied van systemen, maar ook de bewustwording van de medewerkers en de procedures intern in de organisatie.

Leveringsmodel

Een groot voordeel van werken in de cloud is de flexibiliteit. Je betaalt naar wat je gebruikt. Komen er medewerkers bij, dan passen we het aan, gaan er medewerkers weg dan passen we het eveneens aan. Al onze diensten worden per maand afgerekend en zijn maandelijks opzegbaar. Hieronder vallen licenties, clouddiensten, ondersteuning, telefonie (VoIP en mobiel) en veiligheidsdiensten. De uitzonderingen hierop zijn hardware, internetverbindingen en aanpassingen die je wilt doorvoeren.