Sven

Even voorstellen:

Sven Visser,

Is één van de Benjamins binnen het team van New Media 2Day en samen met collega Gijs een van de Cloud IT Academy studenten.

Drie dagen per week kun je Sven aan de lijn krijgen, de andere dagen is hij op school of voor zijn studie bezig. De duale hbo-studie aan de Hogeschool van Utrecht vraagt best wel wat van de studenten, dus is een gepassioneerde en gemotiveerde houding hier zeker op zijn plaats. Sven heeft een gezonde drive om het beste te willen voor zijn klant. Hij is dan ook zeker een aanwinst als 1e-lijns servicedeskmedewerker.

Hiervoor heb ik MBO ICT-beheer gedaan aan het ROC van Amsterdam. Hierbij heb ik stage gelopen en gewerkt op de ICT-afdeling van een regionaal ziekenhuis in de randstad. Gedurende mijn tweede stage kwam ik via een aantal omwegen terecht bij New Media 2Day. Hier heb ik een aantal maanden stage gelopen en zodoende kwam ik in contact met de duale hbo-opleiding. Deze ben ik gaan doen omdat ik een passie heb voor (cyber)security en alles steeds meer naar de Cloud toe gaat. Mijn besluit om de duale opleiding via NM2D te doen is voornamelijk gebaseerd op de geweldige sfeer die hier hangt en de enorme collegialiteit die er heerst.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om er op uit te trekken, IT-zaken uitvogelen/ bouwen in mijn thuis lab, series te kijken (NCIS (alle series), Bodyguard) en te koken.

Voor de toekomst hoop ik vooral een hbo-diploma te halen en mij verder te ontwikkelen in de (cyber)security kant.