mvw18

Bevestiging Microsoft Gebruiksvoorwaarden

Microsoft heeft aangegeven dat het, om te kunnen voldoen aan compliancy regels, een bevestiging moet hebben dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden voor de Microsoft Cloud diensten.

Indien je al gebruik maakt van Office/Microsoft 365 of Azure ben je al akkoord gegaan met deze gebruikersvoorwaarden op het moment dat je de dienst bent gaan gebruiken. De voorwaarden zijn ook niet veranderd. Aangescherpte regels vragen echter om een expliciet akkoord.

New Media 2Day heeft er voor gekozen om jouw akkoord te koppelen aan de betaling van de eerstvolgende termijnfactuur van de Microsoft dienst die je bij ons afneemt. Door de factuur te betalen ga je akkoord met de voorwaarden. Wij leggen het factuurmoment vast in het registratiesysteem als het moment dat je akkoord bent gegaan.

De voorwaarden zijn ook op deze pagina te vinden, zodat je ze nog eens kunt nalezen.

Ben je om wat voor reden dan ook niet akkoord met de voorwaarden, neem dan contact op met je contactpersoon binnen New Media 2Day of de afdeling verkoop. Indien je geen akkoord geeft zullen we de Microsoft dienst moeten stopzetten. We benadrukken nogmaals dat er feitelijk niets veranderd is ten opzichte van de situatie voor november 2018.

-> In het Nederlands: Microsoft Cloudovereenkomst

-> In English: Microsoft Cloud Agreement

Cloud